Χαμάμ ΕΠΕ

Μελέτη και εγκατάσταση φωτιστικών και λαμπτήρων LED για εξοικονόμηση ενέργειας και δημιουργία περιβάλλοντος χαλάρωσης λύνοντας παράλληλα τα προβλήματα θάμβωσης. Κατά τη μελέτη ο φωτισμός χωρίστηκε σε ανάδειξης, γενικό-κίνησης και αρχιτεκτονικό.

ΦΒ Καλύβες

Το σύστημα κατασκευάσθηκε στο δώμα ιδιόκτητου κτηρίου στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτηριακές εγκαταστάσεις.

Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς

Καινοτομικό Έργο Επίδειξης αυτόνομων ενεργειακών συστημάτων ΑΠΕ με χρήση πόρων που παρέχει το ίδιο το φυσικό περιβάλλον, σε 3 θέσεις φυλακίων εντός του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς.

ΦΒ Koukos Villas​

Το σύστημα κατασκευάσθηκε στο δώμα ιδιόκτητου κτηρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό (net-metering).

ΦΒ Ξενοδοχείο Νέος Ομαλός

Το σύστημα κατασκευάσθηκε στο δώμα ιδιόκτητου κτηρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό (net-metering).

ΦΒ Μαυρεδάκης Security G4S

Το σύστημα κατασκευάσθηκε στο δώμα και στην πρόσοψη του κτηρίου στην έδρας της εταιρείας, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό (net-metering).

ΦΒ Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το σύστημα κατασκευάσθηκε στην στέγη του κτηρίου ΚΕΜΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό (net-metering).

x ESPA SARRIS
Image SARRIS X

info@sarris-energy.gr
+30 28210-59825
Δ-Π: 8:30πμ – 16:30μμ

SOCIAL MEDIA:

Μετάβαση στο περιεχόμενο